Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Субота, 20.04.2024, 04:43
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2021 » Грудень » 3 » Звіт про проведення тижня англійської мови
14:55
Звіт про проведення тижня англійської мови

 

 

Тиждень англійської мови у Яблуницькому ЗЗСО І-ІІступенів проходив з 22   по 26 листопада 2021 року згідно річного плану закладу.
Тиждень розпочався із тематичної відео-лінійки, на якій учитель англійської мови Пониполяк Т.В. ознайомила учнів школи із планом проведення та завданнями тижня, а також розповіла про роль англійської мови у сучасному житті.
     У сучасній практиці навчання іноземних мов в українських школах широко використовується метод проектів, який передбачає опору на творчість школярів, заохочення їх до дослідницької діяльності, дозволяє реально інтегрувати навчальні предмети та організовувати навчання в співпраці. Саме тому Тетяна Василівна приділяє велику увагу проектній діяльності як на уроках,так і в позаурочний час.  Відразу по закінченню лінійки була відкрита виставка проектних робіт на тему« Англомовні країни».

 

 

 

 

 

Цього ж дня проведено екскурс-гру для учнів 1-2 класів «Я вивчаю та знаю англійські літери».


 Під час проведення тижня англійської мови учні школи мали можливість дізнатися більше про країну, мову, якої вивчають, здійснивши «Екскурсію визначними місцями Англії». Брали участь у різноманітних конкурсах: «Я знаю англійську» (7клас), «Розгадай сканворд» (4 клас), «Кращий знавець граматики» (5-6, 8-9 класи), виконували креативні завдання, що дало їм можливість збагатити знання з англійської мови та розширити свій кругозір. Діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання.


       Однією із сфер, де на ранніх стадіях життя проявляється творча активність дітей, є образотворче мистецтво. Саме в малюванні діти вільні від обмежень і  цей вид творчості їм найближче. Тому  для учнів 2-3 класів  проведено цікаві завдання «Розмалюй за цифрами», «Підготовка до виконання пісеньки про мавпочок з виготовленням ляльок за шаблонами». Всі діти мали змогу показати свої художньо-естетичні здібності.


      Невід’ємною частиною тижня англійської мови є активна участь учнів у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч», який проводиться щорічно, у листопаді.


      Головною метою проведення тижня англійської мови в школі - підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам'яті.
Мета - досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.
Тиждень англійської мови сприяв розвитку творчих здібностей  та пізнавальних інтересів учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять і хочуть вивчати  англійську мову.

Переглядів: 293 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх