Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 26.04.2024, 15:01
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2021 » Березень » 24 » З дитинства йдемо до Шевченка
16:00
З дитинства йдемо до Шевченка

Навчальні програми для 1 – 4 класів Нової української школи передбачають, що навчально-пізнавальний процес рекомендується базувати на компетентнісно-орієнтованих завданнях із використанням сучасних освітніх технологій.

Саме сучасні педагогічні технології передбачають новий підхід до навчання, виховання та формування особистості учня. Традиційна система освіти недостатньо орієнтована на індивідуальність учня, тому необхідний пошук нових форм та методів.

Метод проєктів у наш час вважається технологією ХХІ століття, адже дає змогу ефективно формувати в здобувачів освіти ключові компетентності: вміння вчитися, інформаційно-комунікативну, загальнокультурну, здоров’язбережувальну, громадянську, соціальну; дає можливість залучати до науково-дослідної та пошукової діяльності, створювати додаткову мотивацію до навчання, а також вже у ранньому віці найбільш повно визначати та розвивати інтелектуальні та творчі здібності дитини. Проєктна діяльність дає змогу як дитині, так і її вчителеві піднятися на вищий рівень розвитку і повірити у свої можливості.

Коли і як використовувати метод проєктів? Чи можливе застосування технології під час дистанційного навчання?  Цю проблему намагалися вирішити третьокласники разом зі своєю вчителькою  О. М. Коман. Тому в рамках Шевченківського тижня дистанційно працювали над творчим літературним проєктом «З дитинства йдемо до Шевченка».  З допомогою батьків школярі творчо презентували свої роботи. Підсумком плідної співпраці став відеоролик.

Переглядів: 152 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх