Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 19.04.2024, 19:05
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2016 » Березень » 7 » Участь в англомовному вебінарі лідерів учнівського самоврядування
19:33
Участь в англомовному вебінарі лідерів учнівського самоврядування

Участь в англомовному вебінарі лідерів учнівського самоврядування «Партнерство та міжнародні відносини в діяльності учнівського самоврядування»

У рамках Року англійської мови в Україні лідери Чернівеччини зініціювали проведення англомовного вебінару «Партнерство та міжнародні відносини в діяльності учнівського самоврядування», що відбувся 24 лютого 2016 року.

У роботі вебінару взяли участь 25 лідерів учнівського самоврядування закладів освіти району та 15 координаторів. Гостями у студії були вчителі англійської мови.

Порядок денний вебінару передбачав обмін досвідом з питань партнерства та міжнародних відносин між районними/міськими радами учнівського самоврядування та проведення обласного флешмобу «Наближаємо мир!».

У ході виступів лідери англійською мовою розповідали про захоплюючі міжнародні проекти, міжнародні конкурси, партнерську діяльність, співпрацю з волонтерами Корпусу Миру США в Україні, поїздки до Польщі, Румунії, перебування у міжнародних таборах тощо.

Від лідерів Путильщини  досвідом роботи з питанням «Вивчення англійської мови в мистецькому міжнародному співробітництві» поділилась учениця 10-А класу Довгопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дроняк Адріана, колишня учениця Яблуницької загальноосвітньої школи І - ІІ ступенів, яка є  голової комісії з питань партнерства та міжнародних відносин шкільного учнівського парламенту та районної ради учнівського самоврядування.

у роботі вебінару взяли участь також учениці Яблуницької школи - Мартинюк Наталія, голова учнівської шкільної ради та Туряк Христина, голова комісії з питань культури та дозвілля.

Після завершення виступів відбувся флешмоб. До нього учасники готувались заздалегідь, вони виготовили ліхтарики Миру. Лідери зазначили, що всі вони важко переживають те, що відбувається зараз в Україні. Коли біль одного стає болем кожного – тільки так можна подолати всі труднощі. Лідери області  мріють, щоб на нашій землі припинилася війна. Адже так просто зрозуміти одну річ: війна ніколи не наближає мир. Але якщо ми дуже хочемо миру, то вже припинятимемо війну. Під мелодійну пісню у супроводі асистента кафедри ЧНУ ім.Ю.Федьковича Постевки Георгія в усіх студіях учасники запалили ліхтарики Миру.

На завершення учні  поділились враженнями,  поспілкувались з вчителями англійської мови та визначили основні напрямки роботи учнівського самоврядування в рамках Року англійської мови в Україні.

Переглядів: 369 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх