Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Субота, 27.04.2024, 06:51
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2020 » Грудень » 23 » Відкритий урок з фізичної культури
13:08
Відкритий урок з фізичної культури

"Щоб зробити дитину розумною і розсудливою, зробити її міцною і здоровою, хай вона працює, діє, бігає, кричить, хай вона перебуває постійно в русі"     Ж.Ж. Руссо

Спорт - це життя. В здоровому тілі -  здоровий дух. Про безперечну користь занять спортом відомо всім, а тому уроки фізичної культури є надзвичайно важливими в освітньому процесі. 

18 грудня  вчитель фізичної культури Терновий Юрій Володимирович провів відкритий урок в 9 класі на тему: "Настільний теніс. Двостороння гра 1*1, 2*2, по діагоналі та по прямій. Розігрування комбінацій за вказівкою вчителя."
Метою уроку було формувати в учнів стійку мотивацію щодо систематичних занять фізичною культурою засобами настільного тенісу.
Під час уроку учні вдосконалювали рухові навички і вміння у виконанні загально-розвиваючих вправ тенісиста. Навчалися виконанню техніки гри, захисних прийомів при двосторонній грі в парах,  підрізці справа та зліва, а також учні закріпили техніку нападаючих ударів по прямій та діагоналі.
Протягом всього уроку вчитель приділяв увагу фізичному стану і емоційному настрою учнів, вміло виправляв помилки, допущені учнями, виховував цікавість до постійних занять фізичною культурою. Діти на уроці були активними та працювали із задоволенням. Свідченням позитивного настрою та задоволення від уроку в учнів стала  рефлексійно-кінезіологічна вправа "Вухо - ніс" для відпочинку та розслаблення учнів.

Переглядів: 293 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх