Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 19.04.2024, 15:00
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2022 » Лютий » 22 » Тиждень Основ християнської етики
17:01
Тиждень Основ християнської етики

У світі завжди є добро і зло, як біле й чорне, тепле і холодне. І це треба розуміти та відчувати щастя від добра і загрозу від зла. Головне, щоб кожна людина зрозуміла всім єством, збагнула розумом і серцем, що у світ треба нести доброту, тепло, світло, щоб більше у ньому стало щастя і радості, і не можна нікому ніколи робити зла, щоб менше стало сліз, біди і горя.

За традицією у середині лютого (14-18.02) у Яблуницькому ЗЗСО І-ІІ ступенів проходив тиждень Основ християнської етики. Учні та вчителі переконані, що кожна людина має бути доброю, чесною, справедливою. «Добро починається з тебе» ‒ саме таке гасло звучало цьогоріч у нашій школі під час проведення тижня.

Проведено урок - гру «Людина починається з добра» в 1 класі, диспут «Доброта. Облагороджуюча роль у суспільстві» в 5 класі, брейн-ринг «Як я знаю притчі Ісуса Христа» в 6 класі, гра-вікторина  «Юні знавці Біблії» в 7 класі, круглий стіл «Збережи ненароджене життя» в 8-9 класі.  

Учні старших класів малювали малюнки, виготовили інформаційні стінгазети про добро, милосердя, людяність та любов.

На перервах учні із задоволенням переглядали мультфільми «Розповіді Доброї Книги», «Історії Старого Завіту» та «Притчі Ісуса», ділилися враженнями від побаченого.

Доброта ‒ це проміння, що світло дарує,

Доброта ‒  це тепло, що від серця іде.

Хоч вона і ніскілечки нам не коштує,

Та прямими шляхами у світі веде.

Під час тижня Основ християнської етики була проведена велика робота і нам здається, що частина доброти залишилася у серцях наших вихованців. Цими заходами ми хотіли показати, що кожна людина повинна поспішати робити добро. Не бути байдужими до чужого горя. Завжди надавати допомогу нужденному, бути уважними до проблем тих, хто поруч з нами.

,

Тож, давайте робити добро і словом, і ділом постійно. Цим ми зігріємо людські душі, серця і вони від цього стануть щасливішими.

Переглядів: 206 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх