Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Субота, 20.04.2024, 10:29
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2021 » Лютий » 24 » Тиждень англійської  мови
11:12
Тиждень англійської  мови

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Адже  варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою, є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

 В Яблуницькому ЗЗСО І-ІІ ступенів пройшов тиждень англійської  мови. 
        Метою проведення тижня англійської мови є популяризація вивчення  мови, удосконалення знань, вмінь та навичок
, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 
        Понеділок.
Music Day., учні 1-9 класів прийняли активну участь у радіо- лінійці «Learn English with pleasure» та флешмобі «My favourite music» (1 клас), фестивалі « I like English songs»(6,7 класи).

Вівторок. Art Day., другокласники взяли участь у конкурсі малюнкаMy fafourite English letter, четвертокласники – у перегляді казок My favourite English tale третьокласники – у конкурсі розмальовок My favourite colour ”.

Середа. Contest Day., учні 3-7 класів взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Greenwich», а учні  5-го  класу  розгадували кросворди на тему «London is the capitаl of England”.

Четвер. Happy Day. Учні 8-9 класів мали можливість переглянули фільми мовою оригіналу.

Головна мета  проведення  позакласних заходів: підвищення мотивації  школярів  до оволодіння іноземною мовою; навчити учнів створювати презентації та проекти,  вміти захищати свої роботи перед аудиторією, використовуючи вивчений матеріал ; навчити учнів працювати з додатковою літературою, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння.

П’ятниця, відеопрезентація «English world»,підведено підсумок тижня.

Мета тижня  досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання іноземної мови та спробували свої сили для досягнення спільної мети.         
        Дякую учням школи за активну участь у проведенні тижня!!!

Переглядів: 281 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх