Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 26.04.2024, 03:32
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2019 » Грудень » 20 » Тиждень англійської мови
10:30
Тиждень англійської мови

Іноземна мова – це не просто навчальний предмет, це – скарбниця

іншомовної культури. Процес навчання іноземної мови націлений на

досягнення практичної мети - формування вмінь та навичок іншомовного

спілкування, що означає засвоєння мовного матеріалу. Вчителі

іноземної мови прагнуть до того, щоб учні використовували свої

знання в спілкуванні, під час листування та читання різної літератури.

Зберегти й розвивати інтерес до вивчення іноземної мови – це мета

кожного вчителя.

 З 09 по 13 грудня в школі відбувся тиждень англійської мови під гаслом: “Welcome to the World of English Language
Оволодіння учнями основами спілкування є практичною метою вивчення іноземної мови у школі. Одним із засобів активізації мовленнєво-розумової діяльності є гра. У процесі рольової гри, ігрової ситуації, конкурсу підсилюється емоційне сприйняття матеріалу.
Учні активно набувають мовленнєвих навичок. Тому у ході навчально-виховного процесу доцільно використовувати не тільки урочну форму роботи, а й практикувати проведення позакласних заходів, конкурсів, залучати учнів із різними здібностями до їх підготовки та участі. Важливу роль такі форми роботи відіграють на різних вікових етапах, починаючи від вивчення англійської мови у початковій школі та завершуючи у старшій школі.
Проведення предметних тижнів, зокрема з англійської мови, дає учням можливість розкрити власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності школярів, проявити себе у різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового, зацікавитися, а можливо й визначити свою подальшу долю, дізнавшись про власні вподобання, та усвідомлено вивчати предмет.
Під час проведення тижня учні закладу брали участь у різноманітних конкурсах,вікторинах, виконували креативні завдання, що дало їм можливість збагатити знання з англійської мови та розширити свій кругозір.
Тиждень розпочався
тематичною лінійкою: “WELCOME TO THE WORLD OF ENGLISH LANGUAGE”,з якої школярі дізналися багато цікавого про англійську як мову міжнародного спілкування.

 

 

 

У рамках тижня англійської мови у вівторок учні 1 – 4 класів взяли участь у святі «Весела англійська». Школярі були активними учасниками у проведенні свята. Вони розповідали скоромовки, декламували вірші, співали пісні, змагались у знанні англійської абетки. Сподіваємося, що кожен ще більше відкрив для себе світ англійської мови, дізнавшись щось нове й пізнавальне.

Для посилення мотивації до вивчення англійської мови протягом тижня діяла  виставка «Дізнайся більше про англійську мову».

 Досить змістовними та пізнавальними були інформаційні хвилинки “CHRISTMAS TRADITIONS IN THE UK AND THE USA”, 4 клас та “ENGLISH SPEAKING COUNTRIES”, 3 клас.

 У середу учні 3-7 класів взяли участь  у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч».

Учні 5-9 класів взяли активну участь у фестивалі англійської пісні, вірша під назвою «The best word in the English language is YOU».

 

У сучасній практиці навчання іноземних мов в українських школах широко використовується метод проектів, який передбачає опору на творчість школярів, заохочення їх до дослідницької діяльності, дозволяє реально інтегрувати навчальні предмети та організовувати навчання в співпраці. Саме тому вчителі англійської приділяють велику увагу проектній діяльності як на уроках,так і в позаурочний час. Учні 5 - 9 класів брали участь у виготовленні міні-проектів «I love English».


Заходи, які організувала й провела вчитель англійської мови, дали можливість учням збагатити знання з англійської мови та розширити їх світогляд.

Переглядів: 550 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх