Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Четвер, 28.03.2024, 14:19
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2018 » Грудень » 3 » Тиждень англійської мови
14:44
Тиждень англійської мови

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти з 26 по 30 листопада у нашій школі проводився «Тиждень англійської мови». Дітям були представлені завдання не лише з програмового матеріалу, але й із елементами країнознавства.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Протягом тижня проводились такі заходи:

У понеділок  оголошено план заходів на тиждень та проведено тематичну лінійку «Англійська мова – це круто». У вівторок учні 2-7 класів  брали участь у конкурсі “Гринвіч”.

28 листопада проведено брейн-ринг «Ця дивовижна англійська» між учнями 6-7класів, на якому команда учнів 7 класу перемогла. 29 листопада проводився  конкурс на кращого перекладача англійської поезії між учнями 8- 9 класів, де переможцем став Юрій Туряк, учень 9 класу.

Молодші школярі також були активними учасниками всіх запланованих заходів. Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань. Але як і в кожному конкурсі були переможці і переможені.

Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. Останнього дня проведення тижня англійської мови найактивніші учасники та переможці отримали грамоти.

 

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Good luck to everybody !!!

Переглядів: 359 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх