Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 29.03.2024, 13:47
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2017 » Грудень » 18 » Тиждень англійської мови
17:45
Тиждень англійської мови

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Адже  варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою, є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

З 11 по 15 грудня 2017р. в Яблуницькій ЗОШ І-ІІ ступенів проходив  тиждень англійської  мови.
Метою проведення тижня англійської мови є популяризація вивчення  мови, удосконалення знань, вмінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.
У понеділок, 11 грудня, учні 5-9 класів прийняли активну участь у тематичній лінійці «In the English World» та у конкурсі проектів «Дізнайся про англійську більше».

У вівторок, 12 грудня, другокласники здійснили  подорож у «Країну англійської мови», а  учні 3-4 класів взяли участь у захоплюючій квест-грі «Весела англійська».

У середу, 13 грудня, учні першого класу поринули «У світ алфавіту», розгадуючи кросворди та ребуси. А учні 5-6 класів взяли участь у інтелект-шоу «Цікава англійська».

У четвер, 14 грудня, відбулася пізнавальна вікторина «Це цікаво знати» для учнів 7,8,9 класів.

Головна мета  проведення  позакласних заходів: підвищення мотивації  школярів  до оволодіння іноземною мовою; навчити учнів створювати презентації та проекти,  вміти захищати свої роботи перед аудиторією, використовуючи вивчений матеріал ; навчити учнів працювати з додатковою літературою, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння.

У п’ятницю, 16 грудня, підведено підсумок тижня.

Мета тижня  досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання іноземної мови та спробували свої сили на сцені, навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети.
Дякую учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаю й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Переглядів: 435 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх