Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Четвер, 18.04.2024, 11:30
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2017 » Червень » 4 » Свято Останнього дзвоника
12:22
Свято Останнього дзвоника

Свято Останнього дзвоника

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Це чудова шкільна традиція, урочистий день, який не можна нічим замінити.

27 травня 2015 року свято зібрало в дружньому колі вчителів, учнів, батьків та гостей Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів.

Традиційно на урочистій лінійці директор школи Вережак М. В. та завуч з навчально-виховної роботи Бельмега О. Ю. вручили похвальні листи відмінникам навчання, грамоти за призові місця в районних та обласних олімпіадах і конкурсах та грошові винагороди обдарованим дітям.

Найбільш хвилюючим цей день став для дев’ятикласників, які востаннє переступили шкільний поріг у якості учнів. Для них закінчення шкільного року пов'язане не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями… Цього року школа проводжала у доросле життя Берегія Володимира, Горватюка Олександра, Добродійчук Дарю, Дроняка Назарія, Дуленчук Олександру, Косована Максима, Мартинюк Наталію, Марусика Євгена, Мироняка Миколу. Останній дзвоник для них є початком відліку найбільшої зміни в житті. Нехай же щастить їм на довгій життєвій дорозі!

Адміністрація школи висловлює щиру подяку Косовану Іллі Миколайовичу, Томоязі Іллі Федоровичу та Кумариці Андрію Михайловичу за надані спонсорські кошти для підтримки обдарованості підростаючого покоління.

Переглядів: 456 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх