Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Вівторок, 16.04.2024, 07:57
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2015 » Червень » 3 » Свято Останнього дзвоника
22:26
Свято Останнього дзвоника

Свято Останнього дзвоника

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Це чудова шкільна традиція, урочистий день, який не можна нічим замінити. 

29 травня 2015 року свято зібрало в дружньому колі вчителів, учнів, батьків та гостей Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів.

На святі були присутні гості: сільський голова Комариця В. М, завідувачка Яблуницьким ДНЗ Комариця М. О., ветеран педагогічної праці Добродійчук О. Д., голова батьківського комітету 9 класу Дроняк Е. М.

Традиційно на урочистій лінійці директор школи Вережак М. В. та завуч з навчально-виховної роботи Кумариця О. Ю. вручили похвальні листи відмінникам навчання, грамоти за призові місця в районних та обласних олімпіадах і конкурсах, подяки батькам обдарованих дітей.

Але найбільш хвилюючим цей день став для дев’ятикласників, які востаннє переступили шкільний поріг  у якості учнів. Для них закінчення шкільного року пов'язане не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями… Цього року школа проводжала у доросле життя Дроняк Адріану, Лабудяка Івана, Малиш Марію, Бельмегу Ангеліну, Поп’юк Наталію, Гожду Григорія, Мироняка Олександра, Мотуза Івана, Петрика Володимира, Фокшека Дмитра, Поляка Костянтина. Останній дзвоник для них є початком відліку найбільшої зміни в житті. Нехай же щастить їм на довгій життєвій дорозі!

Переглядів: 411 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх