Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Субота, 27.04.2024, 05:14
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2020 » Березень » 10 » Свято «Мила матусю, ти – моє сонечко!..»
10:09
Свято «Мила матусю, ти – моє сонечко!..»

Неня, ненька, матуся, мамочка. Все найкраще увібрало в себе це дивовижне слово.  Мати... Це вона подарувала нам перший подих, перший удар нашого серця, допомогла зробити перший крок на землі, зупинила перші сльози, навчила вимовляти перші слова.

Любов до матері – це святе почуття. І ця любов виривалася із маленьких сердечок наших другокласників, хотіла заявити про себе. Саме тому 26 лютого  дружна класна родина зібралася на святі «Мила матусю, ти – моє сонечко!..» Святкову атмосферу, піднесений настрій створили букети весняних квітів, повітряні кульки, виставка дитячих малюнків, весняні витинанки на вікнах. І все це зроблено з великим бажанням руками самих дітей, під керівництвом їхньої вчительки О.М.Коман. Ведучими свята були Дмитроняк Софія та Безиль Олександр.

Все було на святі: чудово продекламовані вірші та прислів’я, розіграні сценки та смішинки, а з якою любов’ю і ніжністю прозвучали пісні. Свої вокальні здібності продемонстрували Кочерган Ірина, Аннич Софія та Урбан Соломія. Припали до душі і повчальні діалоги між мамами і дітьми, які артистично розіграли Безиль О.М. та Безиль Олександр; Аннич О.В. та Аннич Софія;  Пилипко О.В. та Пилипко Макар. З великим задоволенням присутні переглянули  презентацію «Моя матуся, наче квіточка», відеоролик «Ангел-охоронець».

Все це тісно перепліталося та поєднувалося з іграми, конкурсами. Де безпосередніми учасниками були як діти, так і мами. Не обійшлося і без сюрпризів. В дарунок матусі отримали «чекові книжки бажань», а також стали учасниками безпрограшної святкової лотереї. Але найбільше  задоволення було від подарунків – святкових корзинок, які діти старанно виготовили заздалегідь до свята.

Свято закінчилось, але приємні враження та спогади залишаться надовго.

Переглядів: 411 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх