Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Четвер, 28.03.2024, 22:56
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2021 » Грудень » 18 » Святий Миколай - до нас завітай
22:19
Святий Миколай - до нас завітай

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День святого Миколая.

Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая.

Нині ми пов’язуємо свято Миколая тільки з подарунками і часто навіть не здогадуємося про глибоке релігійне коріння та особливості відзначення цього свята нашими предками. Святий Миколай (або Ніколаус) – це реальна історична особа, візантійський єпископ, що прославився своєю любов’ю до дітей і допомогою бідним. Щиро і таємно роздав свою велику спадщину бідним, бо поважав одне багатство – Милосердя. Цим заслужив нагороду у Бога: творити чудеса. Невидимою рукою Святий Миколай обдаровує нас і сьогодні.

День святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро.

Цікаво та весело напередодні 19 грудня пройшло  Свято Миколая у 7 класі. Учні разом з класним керівником, Пониполяк Тетяною Василівною, поринули у світ добрих справ Чудотворця, взявши участь у квесті « Святий Миколай - до нас завітай».Класний керівник  ознайомила учнів з історією свята, розповіла про благодіяння Миколая-Чудотворця. Семикласники мали можливість пройти 12 різноманітних зупинок квесту. По закінченню гри, пошивши Новорічні шкарпетки, діти отримали солодкі призи і побажання  гарного настрою, веселих свят та незабутніх зимових канікул!!!

Переглядів: 300 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх