Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Субота, 20.04.2024, 02:08
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2015 » Лютий » 16 » Шкільний конкурс «Міс та містер школи – 2015»
12:15
Шкільний конкурс «Міс та містер школи – 2015»

Шкільний конкурс «Міс та містер школи – 2015»

12 лютого в Яблуницькій ЗОШ І – ІІ ступенів під керівництвом комісії з питань культури та дозвілля і педагога-організатора Слижук О. І. відбулося традиційне свято-конкурс «Міс та містер школи».

У конкурсі взяли участь учні 6 – 9 класів: Андрецуляк Анастасія, Федорчук Назарій, Добродійчук Дар’я, Дроняк Назарій, Пецей Христина та Поп’юк Наталія, які змагалися в номінаціях «Візитка» та «Мій коник».

Оцінювало конкурсантів журі в складі директора школи Вережака М. В. (голова журі), завуча з навчально-виховонї роботи Кумариці О. Ю., завідуючої сільським будинком культури Куриндаш Г. І., сільської бібліотекарки Пилипко П. Т., члена батьківського комітету Ковбиш І. М., шкільного психолога Сливчук В. І.

Ведучими свята були Міс школи – 2013 Дроняк Адріана та Містер школи – 2014 Лабудяк Іван.

У перервах між номінаціями глядачі мали змогу почути пісню у виконанні ведучої та показати свої знання у вікторині «Що Ви знаєте про День Святого Валентина», адже конкурс відбувся напередодні цього свята.

Варто зазначити, що учасники зуміли приємно вразити всіх присутніх, адже кожен з них виявив свою неповторність, артистичність, щирість і тепло. Не залишилися осторонь і вболівальники – вони виготовили плакати на підтримку своїх фаворитів.

За підсумками конкурсу учасникам присвоєно такі титули: «Міс творчість» - Добродійчук Дар’я (7 клас), «Міс впевненість» - Андрецуляк Анастасія (6 клас), «Міс елегантність» - Поп’юк Наталія (9 клас), «Містер оригінальність» - Дроняк Назарій (7 клас). Титули «Містера та міс школи – 2015» здобули Федорчук Назарій (6 клас) та Пецей Христина (8 клас).

Переглядів: 1133 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх