Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Четвер, 25.04.2024, 11:52
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2015 » Березень » 30 » Про зліт лідерів учнівського самоврядування
13:04
Про зліт лідерів учнівського самоврядування

Про зліт лідерів учнівського самоврядування

25 березня 2015 року в залі засідань районної ради проведено зліт лідерів учнівського самоврядування шкіл району. У роботі зльоту взяли участь лідери учнівського самоврядування  та педагоги-координатори. Були серед них і учениці Яблуницької школи – голова Шкільної Ради Дроняк Адріана та член комісії з питань культури та дозвілля Мартинюк Наталія.

Перед учасниками зльоту  виступив голова Путильської районної ради Дутчак А. П. та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Фрей Д. І., які побажали учасникам зльоту та районній раді учнівського самоврядування успішної роботи та гарних результатів під мирним небом України.

З роботою районної ради учнівського самоврядування у 2014/2015 н.р. познайомила учасників зльоту голова районної ради учнівського  самоврядування Уляна Скидан, учениця 9 класу Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

До злагоджених дій та розвитку самостійності та ініціативності у роботі органів учнівського самоврядування закликала координатор учнівського самоврядування, методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Москаль Л.Ю.

Фрасинюк Т. М., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації,  та  Савчук Н. І., головний спеціаліст сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, наголосили на готовності до співпраці районних соціальних служб для дітей та молоді.

Слижук О.І., педагог-організатор Яблуницької ЗОШ І-ІІ ступенів, поділилася досвідом з питання «Як стати успішним лідером».

Про реалізацію шкільного проекту «Хоробрі серця» та встановлення меморіальної дошки на фасаді школи в пам'ять про героя Олександра Зайця, який загинув, виконуючи службовий обов’язок в зоні АТО, повідомив Ліска Олександр, командир ІІ загону ЮДП дитячої організації «Юний прикордонник» Селятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учасники зльоту вшанували пам'ять про героїв-земляків, які загинули – Олександра Чигрина та Олександра Зайця, хвилиною мовчання.

Проект «Шлях лідера», який є переможцем у обласному заочному конкурсі на кращу організацію діяльності осередків учнівського самоврядування в номінації «Проектна діяльність»,   презентувала Пентюк Євгенія, голова  учнівської координаційної ради, учениця 11 класу Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Про організацію роботи з молодшими школярами, а саме роботу дитячої організації «Веселка» Довгопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів розказала Палійчук Христина, голова комісії роботи з дітьми молодшого  та середнього шкільного віку учнівського парламенту школи.

Про реалізацію районного проекту «Шкільна газета», завдяки якому у 15 закладах освіти органами учнівського самоврядування випускаються шкільні друковані газети, розповіла Чокена  Анастасія, голова комісії з питань преси та інформації районної ради учнівського самоврядування, учениця  8 класу Киселицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Про успіхи в міжнародному співробітництві повідомила учасників зльоту Дроняк Адріана, голова комісії з питань партнерства та міжнародних відносин районної ради учнівського самоврядування, учениця 9 класу Яблуницької ЗОШ І-ІІ ступенів, переможець у Міжнародному фестивалі «Сонце, радість, краса» (Болгарія), Міжнародному фестивалі дитячої творчості «Сніжний оскар» (Словаччина) та Міжнародному конкурсі гри на пастерських інструментах (Польща).

Перед учасниками зльоту виступила екологічна агітбригада «ЕКО-ШАНС» Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів ( переможець районного конкурсу агітбригад) та команда «Зелений квартал» Розтоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (володарі І місця у обласному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»).

На завершення учасники районного зльоту лідерів учнівського самоврядування виконали флеш-моб «Повертайтесь живими!».

Переглядів: 470 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх