Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 29.03.2024, 17:02
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2015 » Вересень » 16 » Про свято-конкурс квітників
20:48
Про свято-конкурс квітників

Про свято-конкурс квітників

Квіти – це окраса життя. Вони вражають нас найтоншими пахо­щами, радують своїми кольорами. Хто  милується красою квітки, той відкриває своє серце для добра. У цьому переконані учні, педагоги та батьки Яблуницької ЗОШ, які з любов’ю доглядають за квітниками на території школи.

Кожен клас має свій квітник. Учні разом зі своїми батьками та класним керівником вирішують, які рослини ростимуть на їхній клумбі, а потім всі разом упорядковують її.

В цьому році всі класи особливо старанно попрацювали, адже навесні було оголошено конкурс на кращий квітник. Підсумки конкурсу підведені 14 вересня. В школі працювала незалежна комісія – представники сільської ради, Яблуницького ДНЗ, амбулаторії, Яблуницького лісництва. Члени журі уважно оглянули кожен квітник і визначили переможців. Варто зазначити, що кожна група експертів працювала окремо, не знаючи, який клас доглядав ту чи іншу клумбу.

Після уроків діти у довільній формі презентували всій школі свої творіння. Вони розповідали, як працювали над клумбами, чому посадили там ті чи інші рослини, читали вірші та співали пісень.

Після презентації директор школи Вережак Михайло Васильович вручив грамоти всім учасникам, а переможцям – ще й грошові винагороди.

Найкращим визнано квітник 8 класу, ІІ місце посіли вихованці гуртка «Юні екологи», а ІІІ місце розділили між собою 7 та 6 класи.

Таке свято не тільки стимулює до праці, але й виховує в учнів любов до прекрасного, вчить шанобливо ставитися до природи та згуртовує учнівський, батьківський і вчительський колективи.

Переглядів: 610 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх