Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Вівторок, 19.03.2024, 08:40
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2018 » Березень » 12 » Про проведення Шевченківського тижня в навчальному закладі
11:50
Про проведення Шевченківського тижня в навчальному закладі

Бандуристе, орле сизий,

Добре тобі, брате, -

Маєш крила, маєш силу,

Є коли літати.

Згідно плану роботи навчального закладу та плану роботи шкільного методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного та художньо-естетичного циклів з 5 по 9 березня в Яблуницькому ЗЗСО були проведені дні вшанування пам’яті національного генія, великого поета України Тараса Григоровича Шевченка. З метою поглиблення знань здобувачів освіти та вияву поваги і любові до Кобзаревого слова відбулася низка різноманітних заходів.

Розпочався тиждень тематичною лінійкою «Світова пам’ять українському генію», де діти більше дізналися про пам’ятники Кобзаря по всьому світу.

Цікавою та змістовною була виставка книг та ілюстрацій в шкільній бібліотеці «Не забуде Україна Шевченкове слово», де учні змогли поглибити свої знання про життєво-творчий шлях великого митця.

Протягом тижня діти активно брали участь у «Літературному ігроленді» та вікторині «Знавці Шевченківського слова».

Під час перерв учні мали змогу прослухати пісні на слова Тараса Шевченка у виконанні сучасних артистів, а також переглянути відеопрезентації про цікаві факти життя Кобзаря.

В кабінеті української мови та літератури проводилися інформаційні хвилинки «Незабутній Шевченко». Також між учнями старших класів було проведено конкурс стіннівок «Ми відкриваємо Шевченка», де діти виявили свою творчість.

Завершився тиждень театралізованою літературно-музичною композицією «Жінки у драмі кохання Тараса Шевченка», під час якої всі присутні поринули у світ Шевченкових муз, які надихали Тараса творити поетичні та художні шедеври.

Ми впевнені, що проведені заходи, які відбулися в  Яблуницькому ЗЗСО, допоможуть молодому поколінню зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Шевченка в зародження та розвиток української культури, мови та нашої державності.

Дякую всім за активну участь у проведенні тижня!!!

Переглядів: 375 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх