Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Середа, 24.04.2024, 00:05
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2016 » Червень » 13 » Останній дзвоник
10:24
Останній дзвоник

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, свіжий гірський вітер приніс до Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів свято Останнього дзвоника. Його немає в жодному календарі, проте воно буває лише раз у житті кожної людини.

Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі учні радіють в цей день, адже попереду – три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і навчання. Можна займатися улюбленими справами, не думаючи про час.

Але для дев’ятикласників закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями … Для тих, хто цього  року закінчує школу, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних іспитів, планів на майбутнє.

Цього року школу закінчили 11 випускників: Аннич Марина, Бодоряк Раїса, Василюк Владислав, Гожда Павло, Мороз Назарій, Сливчук Аліна, Сливчук Арсентій, Сливчук Ростислав, Пецей Христина, Туряк Христина, Юрнюк Володимир. 

Їх привітали методист відділу освіти Путильської райдержадміністрації Ісаак С. Ю., директор школи Вережак М. В., завуч з навчально-виховної роботи Кумариця О. Ю., сільський голова Кумариця В.М., завідуюча Яблуницьким ДНЗ «Струмочок» Комариця М. О., лісничий Яблуницького лісництва Мицканюк Р. М. З напутніми словами до випускників звернулися також перша вчителька Дроняк А. В. та класний керівник Урбан О. В. 

Учні першого класу привітали своїх найстарших шкільних друзів віршами, а четвертокласники виконали для них вальс. 

Випускники по праву першими покинули урочисту лінійку разом зі своїми батьками, які вестимуть їх далі в доросле життя.

Тож щасливої їм долі і в добру путь!

Переглядів: 568 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх