Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 29.03.2024, 09:49
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2021 » Березень » 6 » Ні! Я жива! Я буду вічно жити!
12:05
Ні! Я жива! Я буду вічно жити!

«Ні! Я жива! Я буду вічно жити!»

Світ не знав такої поетеси.  Безсмертна іскра Прометея запала  глибоко в її серце і загорілася ясним вогнем. В промінні цього вогню світ пізнав творіння української поетеси, сповненої незборимої сили заперечення зла і ствердження добра. Ця поетеса  - Леся Українка. 25 лютого весь світ відзначав славний ювілей Дочки Прометея.

З метою популяризації та вшанування творчості відомої поетеси в Яблуницькому ЗЗСО І-ІІ ступенів був проведений тиждень суспільно-гуманітарного циклу, в рамках якого вчителі провели багато різноманітних заходів.

В коридорі нової школи була оформлена фотозона «До тебе, Україно, струна моя перша озветься!» (вчитель Додюк М. Ф.) 

Також здобувачі освіти мали змогу почути багато цікавого про майстриню слова, переглянувши документальний фільм (вчитель Додюк М. Ф.).

Цікавим для учнів став фотоквест «Життя і творчість Лесі Українки» (вчитель Додюк М.Ф.).

А перлинкою тижня стало  те, що учні закладу взяли участь в обласному конкурсі мистецької акції-реконструкції «Українка у фокусі ХХІ століття» (педагог-організатор Кочерган М. М.) та Міжнародному конкурсі «Змагаймось за нове життя!», присвячені 150-річчю з дня народження Лесі Українки ( Кочерган М.М. та Додюк М. Ф.)

Про Лесю Українку можна багато цікавого розповісти і дізнатися. ЇЇ життя – героїчна легенда, і творила її вона, перемагаючи  важку хворобу, здобуваючи знання самоосвітою і творячи для нащадків таку неповторно прекрасну поезію. Справжня донька Прометея! Тож знаймо про неї, гордімося нею, берімо все найкраще від неї!

Переглядів: 320 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх