Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Вівторок, 19.03.2024, 14:53
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2018 » Березень » 21 » Дня відкритих дверей
10:19
Дня відкритих дверей

Доброю традицією в Яблуницькому ЗЗСО І-ІІ ступенів стало проведення Дня відкритих дверей для майбутніх першокласників та їхніх батьків.

15 березня 2018 року рідна школа вперше зустріла Кочерган Ірину, Пилипка Макара, Урбан Соломію, Аннич Софію, Нисторука Назарія, Дмитроняк Софію та Тищенко Мирославу. Саме вони розпочнуть навчання у новій українській школі. Дітей та їхніх батьків, як годиться, з вітальним  словом першим зустрів директор М.В.Вережак. Він ознайомив присутніх з дорожньою картою та запропонував на пам'ять зробити колективне святкове фото.

 

Далі гості здійснили екскурсію по школі. Мали нагоду зустрітися з представниками шкільної учнівської ради, переглянути відеопрезентацію. Старші школярі привітали присутніх чудовими віршами, танцем. Заполонили гостей мелодійні пісні у виконанні Дроняк Діани, Поп’юк Марини та Киверо Аліни.

         Знайомство зі школою продовжилося у кабінеті англійської мови. Вчитель Пониполяк Т. В. запропонувала переглянути фрагмент уроку у 4 класі з використанням сучасного обладнання.

Також присутні мали нагоду поспостерігати, як проходять тренування з настільного тенісу, які проводила вчитель фізичної культури Софійчук Л.М. А також оглянуто внутрішні вбиральні.

Бельмега Л.М., керівник екологічного гуртка, зробила сюрприз у вигляді вітальної листівки та подарувала гостям саморобні весняні квіти.

         А з якою радістю зустріли малят у шкільній їдальні. Кухар Псарюк О.М. та медсестра Нисторук І.Ю. пригостили дітей мандаринами, шоколадками та вітамінами.

         Далі гості помандрували у корпус старої школи. З нетерпінням на них чекали учасники акробатичного гуртка «Грація» під керівництвом Петрик С.Т., які також вразили своєю майстерністю.

         З великим задоволенням, як діти, так і батьки, переглядали виставку робіт, представлену гуртками «Пластилінова скульптура», «Чарівний клубочок».

         Сюрприз чекав на дітей і у шкільній бібліотеці. Бібліотекар С.М. Довганюк поділилася хитринками своєї роботи, з «чарівної шухлядки» пригостила малят шоколадними зайчиками.

         Роботу шкільного прес-центру презентувала педагог-організатор Слижук О.І., подарувавши березневий випуск шкільної газети «Яблуневий цвіт», перша сторінка якої присвячена саме сьогоднішній зустрічі.

          Побували присутні і у спортивно-ігровій кімнаті. Там якраз проходив урок фізкультури у 2 класі під керівництвом Попюка Д.Ю. Хотілося ще довго спостерігати,  як вправно займаються спортом другокласники. Але попереду  нова зустріч…

 Зустріч з першою вчителькою. З особливим хвилюванням цієї миті чекали всі. Михайло Васильович сказав, що цьогорічні першокласники щасливі по-особливому, оскільки на них чекає багато нового, цікавого. І все це доведеться відкривати, пізнавати з першою вчителькою Коман О.М., яка завжди в пошуку, живе в ногу з часом. Орися Миколаївна – вчитель вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України.

         З трепетом душі звернулася вчителька до майбутніх вихованців, батьків. Адже деяких з них вона також колись навчала у початкових класах. До вітального слова запросила своїх четвертокласників. У виконанні Петрик Маргарити прозвучала пісня «Рідна школа». У якій є такі чудові рядки:

Діти – це маленькі квіти,

Барви в кожного свої.

  І ці барви Орися Миколаївна зуміла побачити, підтримати, допомогти творчо розвиватись. Але прийшла пора прощатись. На своє місце четвертокласники провели майбутніх першокласників, вручили їм святкові медалі.

Вчителька запросила малят у подорож на повітряній кулі. Але спочатку запропонувала  познайомитись, прикріпивши на картку подорожі свою чарівну квіточку. Під час мандрівки довелося збирати повітряні кульки, які розгубила киця Мурка, виконуючи різноманітні завдання. Мандрівка видалась цікавою, захоплюючою. Адже на екрані разом з дітьми подорожували лисичка-сестричка, їжачок-хитрячок, зайчик-побігайчик… А в кінці зустрічі, коли малята на свою квіточку прикріпили усміхнених, задоволених смайликів, в подарунок одержали повітряні кульки, радості не було меж.

Зустріч вдалася! Школа з радістю чекає на вас, любі малята та ваші батьки.

Переглядів: 493 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх