Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 26.04.2024, 02:43
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2021 » Травень » 15 » День відкритих дверей
15:39
День відкритих дверей

Кожен малюк-дошколярик з нетерпінням чекає миті, коли зможе ходити до школи. І перша зустріч зі школою - це надзвичайна подія.
13 травня 2021 року  Яблуницький ЗЗСО І-ІІ ступенів гостинно відчинив двері для майбутніх першокласників та їхніх батьків, щоб  могли ознайомитись із життям навчального закладу, досягненнями й успіхами педагогічного та учнівського колективів. Для гостей свята було підготовлено надзвичайно цікаву та насичену програму.
Батьки майбутніх учнів мали змогу отримати більше інформації про умови та особливості навчання й дозвілля учнів, про освітні можливості, на власні очі побачити, як і чим живе школа зсередини. Також вони отримали багато інформації в процесі безпосереднього спілкування із директором школи Вережаком М.В., учнями та вчителями, відвідали навчальні класи, побували на концертній програмі, побачили фрагменти уроків англійської мови та фізичного виховання, були в шкільній їдальні, спілкувалися з медсестрою. Особливу увагу приділили, звичайно, майбутнім першачкам, для яких учитель Петрик С. Т. підготувала цікаві вправи знайомства, настрою, ігри та вікторини. Гадаємо, що всі гості нашої закладу отримали неабияке задоволення та величезний заряд позитиву. А ми чекаємо на наступну зустріч з нашими дошкільнятами.

Переглядів: 242 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх