Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Четвер, 25.04.2024, 03:37
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2021 » Жовтень » 8 » День учителя!
21:22
День учителя!

Всесвітній День учителя припадає на першу неділю жовтня і його святкують майже в 100 країнах світу. У цей день відзначають неоціненний внесок у розвиток суспільства та заслуги вчителів і всіх працівників у сфері освіти. 

У нашій школі цей день завжди проходить по-особливому. Із самого ранку учні 9 класу зустрічали вчителів та працівників закладу під музичний супровід та  із сюрпризами, в класах панувала святкова атмосфера, в коридорах було гамірно, а у всіх чудовий настрій. 

За шкільною традицією День учителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводили учні старших класів. Сьогодні вони спробували себе в ролі вчителів.

 

 

 

 


А працівники закладу та ветерани праці після уроків відвідали святкове кафе "Веселі посиденьки", в якому змогли насолодитися гарячими напоями, смачними солодощами та веселим концертом. Учні 9 класу та всі охочі дарували  тепло і радість з усмішкою на обличчі. Одні співали, інші показували гумористичні  сценки. Пецей Христина Михайлівна для ще більшого підняття настрою провела гру «Хто зверху" між учнями 9 класу та працівниками, в якій перемогла дружба.
А завершили свято спільними фото на згадку.

Переглядів: 238 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх