Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Субота, 20.04.2024, 10:58
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2016 » Травень » 16 » День Матері
10:39
День Матері

Пісня лунає по всій Україні —
Матусине свято прийшло до нас нині.
Щиру подяку ми неньці складаєм,
Здоров’я і щастя рідненькій бажаєм.
 

Мама, мати, матуся... Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо ним ми звертаємось до найближчої, найдобрішої, найкращої, наймилішої для нас людини. Тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, це вона в хвилину небезпеки ніколи не згадає про себе, все віддасть для того, щоб захистити свою дитину, зазнає будь-яких труднощів, щоб жилось їй краще. Віддасть усю свою мудрість душі, тепло свого серця, своє здоров’я.

Найкращі слова про рідних матусь линули  6 травня, напередодні Дня Матері, на загальношкільній лінійці «Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь!», яку підготувала зі своїми другокласниками вчитель-методист Коман О.М.  Декламування віршів, прислів’їв, тісно перепліталися з виступом  ведучих, учениць 3 класу Киверо Аліни та Дутчак Мар’яни. А як майстерно розіграли сценку «Ой чого ж це мамо?» учениця 2 класу Гаращук Марія та дев’ятикласниця Пецей Христина.

У залі панувала тиша… Присутні з великою насолодою та задоволенням спостерігали за дійством, що відбувалося на сцені. А в дорослих від спогадів про найріднішу людину на очі наверталися сльози. До глибини душі  вразив присутніх відеокліп на пісню «Мамина молитва». На завершення Орися Миколаївна побажала, щоб всіх зігрівала мамина посмішка та завжди оберігала  мамина молитва. А також звернулася до присутніх зі словами впевненості, що вони не забудуть у неділю своїм матусям зробити приємний сюрприз.

Переглядів: 490 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх