Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 19.04.2024, 19:10
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » Архів матеріалів

Про свято  першого дзвоника в Яблуницькій ЗОШ І – ІІ ступенів

Ясним осіннім промінчиком постукав Першовересень до Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів, наповнивши її стіни білими бантами, різноколірними букетами і загальним радісним відчуттям того, що попереду нова сторінка життя — цікава, барвиста і повна нових знань.

В цьому році до першого класу прийшло 13 учнів: Дроняк Максим, Новотний Валентин, Петрик Юлія, Замореняк Ростислав, Плегуца Ангеліна, Лабудяк Василь, Теслюк Єлизавета, Ключук Оксана, Петрик Михайло, Малиш Любов, Томояга Захарій, Фіщук Олександр, Петрик Степан.

На святі були присутні почесні гості: Яблуницький сільський голова Кумариця В. М., завідувач Яблуницьким ДНЗ Комариця М. О., меценат школи Косован І. М., ветеран педагогічної праці Добродійчук О. Д.

Після урочистої лінійки всі учні взяли участь у флешмобі «Україна – незламна», засвідчивши цим свою люб ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: Administrator | Дата: 01.09.2015 | Коментарі (0)

Про проведення тенісного турніру пам`яті  Комариці М.М, вчителя фізичної культури Яблуницької ЗОШ І-ІІ ступенів

03 червня 2015 року на базі Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів був проведений тенісний турнір пам`яті  Комариці М. М, вчителя фізичної культури, започаткований у першу річницю з дня її смерті педагогічним колективом Яблуницької школи, відділом освіти Путильської РДА, адміністрацією Путилської ДЮСШ. У ньому взяли участь спортсмени Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів, Конятинської ЗОШ І – ІІІ ступенів, Путильської гімназії, Путильської ЗОШ І – ІІІ ступенів, Сергіївської ЗОШ І – ІІІ ступенів, районної ДЮСШ відділу освіти та районної ДЮСШ ТОФСТ «Колос».

Турнір розпочався лінійкою, присвяченою світлій пам’яті шанованої колеги, дорогої вчитель ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: Administrator | Дата: 09.06.2015 | Коментарі (0)

Про звітування керівника

Яблуницької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Відповідно до статті 39 Закону України «Про загальну середню освіту» від 13 травня 1999 p. № 651-XIV (із змінами), Положення про загальноосвітній навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 778, наказу Міністерства освіти і науки України «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів» від 28 січня 2005 р. № 55, Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 23 березня 2005 р. № 178, 03 червня 2015 року відбувся звіт директора Я ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: Administrator | Дата: 09.06.2015 | Коментарі (0)

Свято Останнього дзвоника

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Це чудова шкільна традиція, урочистий день, який не можна нічим замінити. 

29 травня 2015 року свято зібрало в дружньому колі вчителів, учнів, батьків та гостей Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів.

На святі були присутні гості: сільський голова Комариця В. М, завідувачка Яблуницьким ДНЗ Комариця М. О., ветеран педагогічної праці Добродійчук О. Д., голова батьківського комітету 9 класу Дроняк Е. М.

Традиційно на урочистій лінійці директор школи Вережак М. В. та завуч з навчально-виховної роботи Кумариця О. Ю. вручили похвальні лис ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: Administrator | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

27 травня в Яблуницькій ЗОШ І – ІІ ступенів відбулося заключне заняття хореографічного гуртка, на якому були присутні учасники танцювального колективу «Едельвейс» та вчителі школи. Свято розпочалося виступом учениці 2 класу Киверо Аліни, яка розказала вірш про квітку едельвейс.

Найголовнішими на святі були учні 9 класу – Лабудяк Іван, Дроняк Адріана, Бельмега Ангеліна, Поп’юк Наталія та Малиш Марія, яким у цьому році належить попрощатися з улюбленим танцювальним колективом. Всі присутні привітали їх оплесками.

... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: Administrator | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

21 травня 2015 року в Яблуницькій ЗОШ І-ІІ ст. відбулося підсумкове заняття гуртків декоративно-прикладного та екологічного напрямків («Пластилінова скульптура», «Паперопластика», «Вишивка та рукоділля», «Екологічний») «У колі друзів»

На занятті були присутні вихованці разом зі своїми батьками. Керівники гуртків: Кузик В. І., Бельмега О. Ю., Грималюк Н. В. ознайомили всіх з роботою та планами на наступний рік.

Діти поділилися своїми враженнями  про участь в районних та обласних зльотах, фестивалях, конкурсах;  представили батькам творчі збірочки вірші ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Administrator | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

Щороку третього четверга травня українці святкують День вишиванки. Це всеукраїнське свято покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу.

21 травня всі учні Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів долучилися до цього свята і прийшли до школи у вишитих сорочках. Після першого уроку відбулася тематична лінійка «Україна моя – вишиванка». Ведучі розповіли про історію виникнення вишиванки та її символічне значення для нашого народу. Вокалістки школи – Дроняк Адріана та Дроняк Діана – виконали пісні про вишиванку.

 Кумариця О. Ю., вчитель українознавства, звернулася до всіх, наголосивши та тому, що важливо не просто вдягти вишиту сорочку, а й усвідомити себе сином чи дочкою тієї землі, на якій ти народився і живеш.

... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: Administrator | Дата: 21.05.2015 | Коментарі (0)

Вже вкотре Всеукраїнська гра «Соняшник» об’єднує школярів усієї України, пропонуючи стати учасником Гри,  перевірити свої знання та дізнатись чимало нового про Україну. 22 учні Яблуницької ЗОШ І-ІІ ступенів теж виявили бажання стати учасниками Гри: старанно готувались та з нетерпінням чекали 3 березня.

Гра «Соняшник» дуже цікава й корисна для дітей. Беручи участь в такій грі, учні нашої школи кажуть:

Завдання "Соняшника" нам допомагають

Цікавих знать глибоких здобувать.

Щоб українцями розумними зростати,

Традиції народні треба знать.

 

І ці знання, як золоте насіння,

Посіються усюди на землі.

Щоб наша рідна і квітуча Україна

Була багата гідними людьми!

 

Так старанно ми працюєм,

Дарма часу не марнуєм.

"Соняшник" єднає нас,

Гра цікава, просто "клас"!

Вітаємо дипломантів  ... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: Administrator | Дата: 18.05.2015 | Коментарі (0)

Чорнобиль… Нині це слово знає весь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль.

24 травня 2015 року в Яблуницькій ЗОШ І-ІІ ступенів проведено тематичну лінійку «Чорнобиль – трава гірка». Учні розширили знання про трагедію, потенційну небезпеку радіації для всього живого, згадали ліквідаторів аварій – наших односельчан – Поп’юка М. В., Пецей М. Ю., Малиша М. Ю.

Учні та вчителі школи переконані, що чужої біди не буває. Саме тому наш святий обов’язок – пам’ятати загиблих під час Чорнобильської трагедії та допомагати її ліквідаторам. 

Переглядів: 429 | Додав: Administrator | Дата: 13.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 51 52 53 54 55 56 »
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх