Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Четвер, 25.04.2024, 22:37
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2015 » Червень » 3 » Відбулося заключне заняття хореографічного гуртка
22:17
Відбулося заключне заняття хореографічного гуртка

27 травня в Яблуницькій ЗОШ І – ІІ ступенів відбулося заключне заняття хореографічного гуртка, на якому були присутні учасники танцювального колективу «Едельвейс» та вчителі школи. Свято розпочалося виступом учениці 2 класу Киверо Аліни, яка розказала вірш про квітку едельвейс.

Найголовнішими на святі були учні 9 класу – Лабудяк Іван, Дроняк Адріана, Бельмега Ангеліна, Поп’юк Наталія та Малиш Марія, яким у цьому році належить попрощатися з улюбленим танцювальним колективом. Всі присутні привітали їх оплесками.

Протягом свята випускники переглядали відео танців, які вони виконували, починаючи від 5 класу та ділилися спогадами про життя в колективі. Молодші школярі – Новотна Ірина, Дроняк Діана та Поп’юк Наталія – виконали пісні, які присвятили випускникам.

На завершення керівник гуртка Слижук О. І. побажала дев’ятикласникам успіху в їх подальшому житті та подарувала на згадку сувеніри-везунчики.

На святі панувала дружня, тепла атмосфера. Найбільш зворушливим моментом стали слова вдячності випускників, які зі сльозами на очах прощалися зі своїми друзями та керівником. Нехай же квітка едельвейсу подарує їм щастя і радість на всіх життєвих стежинах! 

Переглядів: 452 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх