Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Субота, 20.04.2024, 01:36
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2015 » Лютий » 6 » Тиждень англійської мови з 02 по 06 лютого 2015 року
20:34
Тиждень англійської мови з 02 по 06 лютого 2015 року

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий . Варто замислитися, що саме   англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною а саме англійською є потребою часу. Під час вивчення англійської мови учні знайомляться з традиціями і звичаями англійських народів світу.

З метою розширення й поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок,  етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у школі було проведено  «Тиждень англійської мови»  - під  девізом  «Learn more about the UK». Всі учні школи були активними учасниками та співорганізаторами всіх запланованих заходів.

Тиждень розпочався з робочої лінійки, на якій вчитель англійської мови Пониполяк Тетяна Василівна ознайомила учнів школи із планом проведення та завданнями  тижня. А також вчителі та учні школи мали можливість  переглянути презентацію «Виникнення англійської мови» та почути від учнів 5-го класу «10 причин  вивчення англійської мови».

У школі учнями 9-го класу було створено лінгвістичну бригаду «Швидка допомога», яка організувала виставку «What we know about Great Britain». Відвідуючи її, учні могли познайомитись із Об’єднаним Королівством Великої Британії та Північної Ірландії, побачити визначні місця країни.

У цей день також стартував конкурс на кращу стінгазету «Learn more about the UK». Слід відзначити газети учнів 6,8 класів, але кращими і змістовними були газети 7 та 9 класів.

Продовжив тиждень документальний фільм «Знайомство з Лондоном», який учні мали можливість переглянути під час перерв.

Після уроків відбувся брейн-ринг «Хто найрозумніший». Учасниками якого були  учні 5-9 класів, які розподілилися на дві команди: “The Strongest” і “ The Best ”. Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань. Але як і в кожному конкурсі були переможці у переможені. Здобула перемогу команда “The Strongest”. Найактивнішими учасниками були: Лабудяк І., Киверо М., Марусик Є.

 

В середу під час перерви бригада  «Швидка допомога», провела з вчителями майстер-клас з вивчення англійської мови. В цей день відбулася подорож англійським календарем, в якій учні 5-9 класів представляли основні свята , що відзначають у Великобританії.

З нетерпінням учні молодших класів чекали на свято «Happy English».Учні школи мали можливість почути вірші, інсценіровки, представлення звіряток. Родзинкою цього дійства була казка «Колобок» у виконанні учнів 3-го класу. Найбільш артистичними акторами проявили себе Бельмега М. – Колобок, Косован І. – Лисичка.

Не забарилася і п’ятниця, яка підвела підсумки тижня. Всі учасники були нагороджені солодкими призами.

Минув лише тиждень, а вражень на цілий рік. 

Переглядів: 630 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх