Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 19.04.2024, 14:53
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2018 » Лютий » 20 » «Талант у землю не ховай, його цінуй і розвивай, про здоров’я дбати не забувай»
13:54
«Талант у землю не ховай, його цінуй і розвивай, про здоров’я дбати не забувай»

«Талант у землю не ховай, його цінуй і розвивай,

про здоров’я дбати не забувай»

Реалізація основних завдань у рамках тижня:

  • активізація методичної роботи, розвиток творчої діяльності, професійної майстерності та компетентності педагогів;
  • створення у навчально-виховному процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів.

     

Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів.

Понеділок «День юних художників»

Розпочався тиждень тематичною лінійкою «Талант у землю не ховай, його цінуй і розвивай, про здоров’я дбати не забувай», на якій учні познайомилися з планом проведення тижня та були налаштовані на творчий підхід до отриманих завдань та активну участь у всіх запланованих заходах.

 Цього дня було організовано виставку малюнків «Здоров’я нації в твоїх руках».

Вівторок «День юних артистів»

Вівторок поєднав заходи під темою „Хвилинка слави“. Учні 1-4 класів із задоволенням взяли участь у конкурсі читців, гуморесок, акробатичних номерів, пісень, технічним моделюванням та грою на музичних інструментах. Своїм артистизмом, патріотизмом, повагою до України діти зворушили присутніх і показали, що вони справжні патріоти своєї країни.

Класними керівниками 1-4 класів на уроках української мови були проведені каліграфічні хвилинки та години спілкування «Ставлення до дітей з особливими потребами» та розгадування кросвордів, ребусів, вікторин.

Середа «День всезнайок»

Петрик С.Т., класний керівник 1 класу, підготувала та провела КВК – вікторину «В гості казка завітала», під час якої учні залюбки пригадали народні казки, збагатили свій читацький досвід, творчу уяву. Школярі із задоволенням відповідали на запитання, розгадували загадки, підбирали 2 частину прислів’я.

Учні 3-4 класів під керівництвом Федорчак Г. І. брали  активну участь у брейн - ринзі «Азбука здоров’я» .

З метою розширення знань учнів 4 класу Петрик С.Т. проведено інтелектуальну гру „Найрозумніший”.

Четвер «День умілих ручок»

Школярі проявили свої творчі здібності у майстер - класі  «Виготовлення колажу».

Учні 1-4 класів цього дня взяли участь у виставці саморобок «Творимо дива своїми руками».   Молодші школярі презентували вироби з природного матеріалу, пластмаси, бісеру, аплікації з паперу і картону.

Однією з найкращих робіт виявилася робота учня 3 класу Діниса Максима.

П’ятниця «День активного відпочинку»

Весело пройшов День активного відпочинку. Ранок розпочався із руханки для учнів початкових класів. На всіх уроках відповідно до нормативів проводилися фізкультхвилинки в цікавій формі. В режимі дня проведено заходи,що яскраво відобразили спортивний настрій та фізичну підготовленість учнів, спритність, швидкість та вправність у виконанні поставлених завдань: розучування народних ігор, організовано веселі розваги на свіжому повітрі, які організував вчитель фізкультури Поп’юк Д. Ю.

Завершився Тиждень початкової школи Святковою лінійкою, на якій відбулося підбиття підсумків тижня, нагородження переможців цінними призами.

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – найрозумніші, найталановитіші і вміють цінувати власне здоров’я.

Тиждень початкової школи ще раз переконує у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела!

Переглядів: 612 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх