Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Четвер, 18.04.2024, 14:58
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2016 » Травень » 17 » Родинний фестиваль «Співай, родино!»
10:13
Родинний фестиваль «Співай, родино!»

Родинний фестиваль «Співай, родино!»

12 травня в Яблуницькій ЗОШ І – ІІ ступенів відбувся родинний фестиваль «Співай, родино!». Цей захід є традиційним, щороку він збирає у дружньому колі родини учнів школи. Метою фестивалю є виховання особистості, здатної до розвитку та самоствердження у суспільстві; утвердження в свідомості учнів та батьків сімейних цінностей та налагодження тісної співпраці між батьками та школою.

Цього року у фестивалі взяли участь родини Ковбишів та Каб’юків, Киверів, шкільна родина учнів 4 класу, Шміляків, Кумариців, Поп’юків, Лахманів та Морозів, Добродійчуків, Пецеїв. Всі родини надзвичайно вразили присутніх щирими й зворушливими виступами, показали майстерне виконання обраних ними пісень.

Приємно і те, що не забувають про шкільні традиційні свята і випускники школи. Гостею фестивалю була випускниця Яблуницької школи Дроняк Адріана, яка виконала пісню «Ейфорія».

Кожній співочій родині директор школи Вережак Михайло Васильович вручив подяки за участь у фестивалі, наголосивши на важливості проведення подібних заходів, адже вони згуртовують не лише родини, але й допомагають у налагодженні тісного зв’язку між учнями, батьками та вчителями.

Переглядів: 518 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх