Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Четвер, 25.04.2024, 13:23
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2015 » Грудень » 21 » Районний семінар заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів
11:26
Районний семінар заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів

Районний семінар заступників з виховної роботи

та педагогів-організаторів

16 грудня 2015 року на базі Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів відбувся семінар заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів освіти району з проблеми «Створення умов для гармонійного розвитку та реалізації творчої особистості».

Керують виховним процесом в школі заступник директора з навчально-виховної роботи Кумариця Олександра Юріївна та педагог-організатор Слижук Олена Іванівна.

Москаль Любов Юріївна, методист РМК відділу освіти, ознайомила всіх з планом роботи та провела майстер-клас з елементами тренінгу «Навчаємо лідерів».

Про освітньо-виховний простір Яблуницької ЗОШ І-ІІ ступенів доповів директор школи Вережак Михайло Васильович.

Учасники семінару побачили презентацію школи, в якій залучені всі учні та вчителі навчального закладу, а також побували на фестивалі колядок, що проходив у формі різдвяного дійства, де кожен клас разом з класним керівником та батьками співали колядки й віншували присутніх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

2 клас

3 клас

4 клас

5 клас

6 клас

7 клас

8 клас

9 клас

Вчителі

Слижук Олена Іванівна, педагог-організатор, ознайомила присутніх з проектною діяльністю  Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів та показала, як за допомогою методу проектів можна виявляти та розвивати обдарованих дітей.

Бельмега Оксана Юріївна, класний керівник 8 класу (переможець районного етапу конкурсу «Класний керівник року – 2015»), доповіла про досвід формування гармонійно розвиненої, креативної особистості, спрямованої  на успіх.

Мартинюк Наталія, голова Шкільної Ради, презентувала учасникам семінару роботу учнівського самоврядування в Яблуницькій ЗОШ І – ІІ ступенів.

Про організацію та проведення благодійних акцій, участь у районних, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних заходах, організацію та проведення новорічних та різдвяних заходів повідомила Хромей Наталія Петрівна, директор ПРЦДЮТ.

За підсумками роботи прийняті методичні рекомендації.

Переглядів: 504 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх