Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 29.03.2024, 09:34
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2015 » Червень » 9 » Про звітування керівника Яблуницької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів
09:14
Про звітування керівника Яблуницької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про звітування керівника

Яблуницької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Відповідно до статті 39 Закону України «Про загальну середню освіту» від 13 травня 1999 p. № 651-XIV (із змінами), Положення про загальноосвітній навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 778, наказу Міністерства освіти і науки України «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів» від 28 січня 2005 р. № 55, Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 23 березня 2005 р. № 178, 03 червня 2015 року відбувся звіт директора Яблуницької ЗОШ І-ІІ ступенів Вережака М. В. перед педколективом, техперсоналом, батьками та громадськістю. На зборах були присутні Яблуницький сільський голова Комариця В. М. та методист відділу освіти Путильської райдержадміністрації  Якимчук О. П.

Звітуючи, Михайло Васильович на протязі 45 хв проаналізував свій персональний внесок, як керівника навчального закладу в підвищенні рівня організації навчально-виховного процесу школи за 2014/2015 н.р. (Див. Презентацію у розділі «Відеогалерея»).

Виступили та обговорили звіт Слижук О. І. – педагог-організатор школи, Дроняк А. В. – вчитель 4 класу, Урбан О. В. – керівник ШМО класних керівників, Тищенко О. О. – техпрацівниця, Кумариця О. Ю. – заступник директора з НВР та Лахман В. І. – голова профспілкового комітету школи.

Збори  оцінили роботу керівника задовільною, прийняли рішення щодо морального і матеріального заохочення.

Переглядів: 396 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх