Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
П`ятниця, 19.04.2024, 09:21
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Про семінар англійської мови
10:53
Про семінар англійської мови

26 листопада, на виконання плану роботи РМК відділу освіти райдержадміністрації на 2015/2016 навчальний рік, на базі Яблуницької ЗОШ І-ІІ ступенів відбулось засідання районного методичного об’єднання вчителів англійської мови з проблеми «Модернізація навчально-виховного процесу за рахунок впровадження прогресивних інноваційних методик і технологій навчання і виховання».

На розгляд вчителів англійської мови району було представлено візитну картку школи за участю педагогічних працівників та учнів, урок в 4 класі «Узагальнення та систематизація знань з теми «Вільний час», який згодом учасники методичного об’єднання відзначили як проведений на високому рівні.

Глибокий слід в душі кожного залишив виховний захід «Ми – є світ… Разом ми можемо зробити його кращим!» на актуальну тему патріотичного виховання учнів, любові й поваги до рідної землі, свого народу та його культури, а також миру на рідній землі та в цілому світі.

Обговорено питання проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016», роботу з обдарованими дітьми, позакласну роботу з іноземних мов у 2015/2016 навчальному році, особливості зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов у 2016 році.

         Районне методичне об’єднання організоване на високому рівні завдяки спільним зусиллям вчителя англійської мови Пониполяк Тетяни Василівни, учнів, адміністрації та педагогічних працівників Яблуницької ЗОШ І-ІІ ступенів.

Переглядів: 384 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх