Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Четвер, 25.04.2024, 10:26
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2018 » Березень » 3 » Про проведення тижня українознавства в навчальному закладі
10:06
Про проведення тижня українознавства в навчальному закладі

Про проведення тижня українознавства в навчальному закладі

Згідно плану роботи навчального закладу та плану роботи шкільного методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного та художньо-естетичного циклів, наказу по Яблуницькому ЗЗСО І-ІІ ступенів №29 від 16.02.2018 року, з 19 лютого по 23 лютого в школі проводився тиждень українознавства.

Всі  заплановані заходи проведено.

В понеділок відбулася тематична лінійка «В його піснях – любов до рідної землі» (до 65-річчя з дня народження Павла Дворського). А також до кінця уроків всім учням та вчителям школи було запропоновано розгадати кросворд про життя та творчість земляка – народного артиста України Павла Дворського, який склала вчитель українознавства Кумариця О. Ю.

Протягом вівторка та середи учні 2-4 класів та 5-9 класів (окремо, індивідуально) виконували цікаві завдання з українознавства та розгадували вікторину «Україна в цікавих фактах».

Всеукраїнський конкурс з українознавства відбувся 15 лютого 2018 року. З нашого закладу учасниками стали 15 учнів. Українознавча гра-конкурс «Соняшник», в якій зареєструвались 21 учасник буде проведено 01 березня 2018 року. Чекаєм з нетерпінням результатів.

Всі учасники навчально-виховного процесу мали змогу переглянути відеопрезентацію про народного артиста України , нашого земляка Назарія Яремчука та фільм «Він так співав, що крилами йому став голос».

В четвер проведено відкритий урок українознавства в 5 класі «Київ – місто влади, столиця України. Перекази про заснування Києва та інших міст».

В п’ятницю на підсумковій загальношкільній лінійці проаналізовано участь учнів школи в тижні українознавства. Відзначено найактивніші класи. Серед початкових класів - 3 клас, серед старших – 5 клас.

Найактивнішими учнями виявились Петрик Михайло, учень 3 класу, Кочерган Ігор, учень 6 класу та Дроняк Діана – учениця 7 класу.

Всі учасники нагороджені грамотами та цікавими подарунками.

Переглядів: 474 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх