Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Яблуницький ЗЗСО 

І-ІІ ступенів

Ви увійшли як Гість

                       Група "Гості"
Субота, 20.04.2024, 02:02
Меню сайту
Сайти вчителів
Сайти ЗЗСО
Головна » 2015 » Березень » 15 » Підсумки акції «Змайструй пташкам хатинку»
20:56
Підсумки акції «Змайструй пташкам хатинку»

Підсумки акції

«Змайструй пташкам хатинку»

З 23 лютого по 6 березня 2015 року в школі проходила екологічна акція «Змайструй пташкам хатинку», в рамках якої учні школи виготовляли шпаківні та годівнички для пернатих друзів. За підсумками акції учнями було виготовлено 21 шпаківню та 8 годівничок. Всі учасники акції були нагороджені грамотами на загальношкільній лінійці.

«Гран-прі» здобув учень 9 класу Поляк Костянтин, адже його годівничка була визнана найкращою. Крім того, Костянтин з радістю допомагав молодшим школярам, давав їм корисні поради.

Перше місце посіли Бельмега Мирослав (3 клас) та Бельмега Станіслав (5 клас).

Друге місце розділили між собою Новотна Ірина (2 клас), Шміляк Костянтин (4 клас) та Кіцнак Андрій (5 клас), який виготовив і годівничку, і шпаківню.

Володарями третього місця стали Федорчак Артем (1 клас), Федорчак Станіслав (2 клас), Мицканюк Володимир (3 клас) та Томояга Олег (5 клас), який виготовив дві годівнички та одну шпаківню.

Грамотами за активну участь в акції відзначено учнів 1 класу: Малиш Анжелу та Петрик Маргариту; учнів 2 класу: Ставнецького Андрія, Киверо Аліну, Ключук Надію; учня 3 класу Кочергана Ігоря; учнів 4 класу: Петрика Богдана, Дроняк Діану; учнів 5 класу: Кічеряк Катерину, Туряка Юрія, Маглича Дмитра; учнів 6 класу: Кивера Мар’яна, Мороз Анастасію, Федорчука Назарія, Дроняка Захара; учня 9 класу Фокшека Дмитра.

Найактивнішими учасниками визнано учнів другого, п’ятого та шостого класів.

Проведення цієї акції дає змогу виховувати в дітей бережливе ставлення до пернатих друзів та природи в цілому. Учні розуміють, що птахи здатні не тільки знищити шкідливих комах у садках, але й прикрасити своїм співом наше буденне життя.

Переглядів: 398 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Форма входу
Пошук
Календарь
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Block title
Корисні посилання
Статистика
Друзі сайту

//yablunitsa.at.ua
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Наверх